Sunday, 28 May 2017

My Bestfriend Get Married Last Two Weeks

Assalamualaikum....

Last two weeks aku buat decision yang kadang rasa tak masuk akal tapi berbaloi. Dua minggu sebelum kuliah berakhir of course time tu banyak assignment kena submit, test untuk sitted dan fyp untuk finished. Tambahan pula time tu kewangan bukan berada pada paras yang stabil, tapi aku buat decision untuk pulang ke kampung di kedah selama dua hari satu malam semata-mata nak attend akad nikah kawan aku. Akad nikah k, belum reception. Sebab dia kawan baik aku, maka aku sanggup!

Kepulangan aku ke kedah cuma diam-diam. Actually aku nak buat surprise untuk kawan aku. I cant imagine how does her reaction when see my face in front of the door. Yes, the real is she near to drop her tears. Mak abah kawan aku pun terharu aku sanggup balik sekejap semata-mata nak attend akad nikah. Padahal reception raya ke-5 nanti, dan masa tu aku tersangat free. Sayang kawan punya pasal kan, huhuhu...



Baju dan veil kawan aku ni buat sendiri tau, walau simple tapi cantik. Make up pun pengantin make up sendiri. Dah jimat kat sini.




Kitorang bertiga kawan baik since pra u tau. Even sekarang kitorang berpecah belajar jauh tapi bila balik kampung tak lupa untuk lepak sekali. Even duk jauh pun kitorang still contact dalam group whatsapp. Memang tak boleh nak berpisah kitorang bertiga.




Outdoor photoshoot kat muzium lembah bujang




4 comments: