Monday, 24 August 2015

Jadual Kuliah Semester Hadapan

Assalamualaikum...

Happy tuesday guys. Peminat fanatik running man mesti tak sabar-sabar tunggu hari selasa kan. Haha do same like me. Dulu tak minat tapi bila dapat kak ipar baru yang minat cerita korea ni, aku pun terikut sekali.

Ok sudah-sudah la tu merapu. Kelaut dari topik. Haha. FYI, this week dah start add drop subjek. Untuk next sem aku kena ambik 24 jam kredit bersamaan 8 subjek. Kau rasa? Haha aku baru ingat nak kerja part time. Tengok jadual padat terpaksa aku lupakan niat aku.



Haa itu jadual aku next sem. Mostly habis kuliah pukul 6. Ada hari yang kuliah direct dari pukul 11 sampai 6. Tengok pun rasa semput. Haha semoga aku lebih cekal semester hadapan dan mampu bijak manfaatkan masa hadapan. Doakan saya=)

17 comments:

  1. Tak apa...fokus dulu pada pelajaran ye..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tak tahu ekonometrik belajar apa tapi ni subjek paling tough

      Delete
  3. Student life. Hehe.. Good luck!

    ReplyDelete
  4. biaselah student macam kita ni haahha hadap kelas ngan assignment je. pastu test ngan final pening kepala

    ReplyDelete
    Replies
    1. selagi bergelar student terpaksa la hadap semua ni

      Delete
    2. selagi bergelar student terpaksa la hadap semua ni

      Delete
  5. kita pun suka RM !! heheee. goodluck yeaa

    ReplyDelete
  6. PG doakan yang bebaik untuk munirah ya :)
    terima kasih folo blog PG :)

    ReplyDelete